Lions Vinderup Victoria



BestyrelseUdvalgStøtte?KalenderAktiviteterMedlemslisteForsideVictoria på facebook
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Julehjælp 2015
I alt 33 børn fra 16 familier fik glæde af LIONS julehjælp. Vicepræsident Kirsten Andersson og Pastpræsident Ditte Hansen uddelte kort før jul i alt 16 julekurve med alt til juleaften samt personlig gave til børnene under 18 år. SuperBrugsen i Vinderup har igen i 2015 støttet LIONS Victoria med gode tilbud, pakning af kurvene samt lån af varebil. TAK for hjælpen.

>> Læs mere



Tilskud til aktiviteter for beboere på de 4 ældrec
Salget af Vinderup Kalenderen 2016 er nu i gang. Overskuddet går i år til vennekredsene bag de 4 ældrecentre i gl. Vinderup Kommune og er øremærket til aktiviteter for beboerne. Årets fotograf er Eva Yde fra Herrup.

>> Læs mere



Lykkeskab en fin succes
Der var megen aktivitet og godt salg til lykkeskabet den 29. maj. Victoria havde fået husly hos SuperBrugsen og havde næsten udsolgt af ting til skabet. Dejligt - det indkomne beløb går jo som bekendt ubeskåret til velgørende formål. Al administration betales af Lions medlemmer selv:-)

>> Læs mere



LIONS LYKKESKAB TIL BY NIGHT I VINDERUP
Fredag den 29. maj er Victorias medlemmer igen på gaden i Vinderup, denne gang med LYKKESKABET, som gør lykke hver gang. Der er nemlig gevinst hver gang:-)

>> Læs mere



Victoria donerer 27.751 kr. til Sorggruppe for bør
Overskuddet fra salget af Vinderup Kalenderen 2015 blev onsdag den 8. april overrakt projektkoordinator Rie Staghøj og gruppeleder Jette Børlum. Fotografen bagen kalenderens billeder er Anita Toft.

>> Læs mere



Klik her for besøge Nextwave

PR-udvalg

 

Udvalget består af 1-3 personer.

Udvalgets opgave er at skaffe clubben omtale i de lokale nyhedsmedier i forbindelse med aktiviteter og donationer med det formål at gøre Lionsorganisationens formål kendt og få opslutning omkring clubbens arrangementer.

Udvalget formidler en artikel om det forgangne års begivenheder, anvendelse af indsamlede midler samt om ny præsident  og eventuelt zoneformand m.v. optaget i de lokale medier.

Udvalget er ansvarlig for arkivering af artikler i nyhedsmedier m.m. af betydning for clubbens historie.

Udvalget er desuden ansvarlig for clubbens hjemmeside på internettet.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark