Lions Vinderup VictoriaBestyrelseUdvalgStøtte?KalenderAktiviteterMedlemslisteForsideVictoria på facebook
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Julehjælp 2015
I alt 33 børn fra 16 familier fik glæde af LIONS julehjælp. Vicepræsident Kirsten Andersson og Pastpræsident Ditte Hansen uddelte kort før jul i alt 16 julekurve med alt til juleaften samt personlig gave til børnene under 18 år. SuperBrugsen i Vinderup har igen i 2015 støttet LIONS Victoria med gode tilbud, pakning af kurvene samt lån af varebil. TAK for hjælpen.

>> Læs mereTilskud til aktiviteter for beboere på de 4 ældrec
Salget af Vinderup Kalenderen 2016 er nu i gang. Overskuddet går i år til vennekredsene bag de 4 ældrecentre i gl. Vinderup Kommune og er øremærket til aktiviteter for beboerne. Årets fotograf er Eva Yde fra Herrup.

>> Læs mereLykkeskab en fin succes
Der var megen aktivitet og godt salg til lykkeskabet den 29. maj. Victoria havde fået husly hos SuperBrugsen og havde næsten udsolgt af ting til skabet. Dejligt - det indkomne beløb går jo som bekendt ubeskåret til velgørende formål. Al administration betales af Lions medlemmer selv:-)

>> Læs mereLIONS LYKKESKAB TIL BY NIGHT I VINDERUP
Fredag den 29. maj er Victorias medlemmer igen på gaden i Vinderup, denne gang med LYKKESKABET, som gør lykke hver gang. Der er nemlig gevinst hver gang:-)

>> Læs mereVictoria donerer 27.751 kr. til Sorggruppe for bør
Overskuddet fra salget af Vinderup Kalenderen 2015 blev onsdag den 8. april overrakt projektkoordinator Rie Staghøj og gruppeleder Jette Børlum. Fotografen bagen kalenderens billeder er Anita Toft.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Lions nyheder som RSS-feed

RSS betyder "Really Simple Syndication" eller let opdateringsstrøm. RSS-feeds gør det let for dig at blive orienteret om de emner, der interesserer dig. Ved at sætte en RSS-læser op til automatisk at skanne websites med RSS-feeds, behøver du ikke selv at besøge siderne. Overskrift, resumé og link kommer direkte hjem til din computer.

Et RSS-feed er en XML-version af indholdet på et website. Filen er specielt indrettet til, at forskellige former for RSS-læsere kan læse den.

Lions tilbyder RSS-feeds for hver klub.

Sådan gør du:

1. Hent en RSS-læser
Der findes mange forskellige programmer på nettet, der kan udnytte RSS-feeds. Den største forskel på dem er opsætningen på din computer.

2. Kopier URL ind i din RSS-læser
Gå ind på det website, du ønsker at få opdateringer fra. Her skal du kopiere stien til RSS-feedet. Det gør du ved at højre-klikke på ikonet   og kopiere genvejen. Sæt herefter URLen ind i din RSS-læser. Herefter får du automatisk alle opdateringer.

RSS-læsere

Der findes en lang række forskellige programmer på nettet, der kan udnytte RSS-feeds. Her er blot en lille samling:

Windows

Mac OS X

Mere information

Her kan du læse mere om RSS-feeds

RSS kataloger

Her kan du finde kataloger over danske RSS-feeds

 

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark