Lions Vinderup VictoriaBestyrelseUdvalgStøtte?KalenderAktiviteterMedlemslisteForsideVictoria på facebook
  Regnskab   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Julehjælp 2015
I alt 33 børn fra 16 familier fik glæde af LIONS julehjælp. Vicepræsident Kirsten Andersson og Pastpræsident Ditte Hansen uddelte kort før jul i alt 16 julekurve med alt til juleaften samt personlig gave til børnene under 18 år. SuperBrugsen i Vinderup har igen i 2015 støttet LIONS Victoria med gode tilbud, pakning af kurvene samt lån af varebil. TAK for hjælpen.

>> Læs mereTilskud til aktiviteter for beboere på de 4 ældrec
Salget af Vinderup Kalenderen 2016 er nu i gang. Overskuddet går i år til vennekredsene bag de 4 ældrecentre i gl. Vinderup Kommune og er øremærket til aktiviteter for beboerne. Årets fotograf er Eva Yde fra Herrup.

>> Læs mereLykkeskab en fin succes
Der var megen aktivitet og godt salg til lykkeskabet den 29. maj. Victoria havde fået husly hos SuperBrugsen og havde næsten udsolgt af ting til skabet. Dejligt - det indkomne beløb går jo som bekendt ubeskåret til velgørende formål. Al administration betales af Lions medlemmer selv:-)

>> Læs mereLIONS LYKKESKAB TIL BY NIGHT I VINDERUP
Fredag den 29. maj er Victorias medlemmer igen på gaden i Vinderup, denne gang med LYKKESKABET, som gør lykke hver gang. Der er nemlig gevinst hver gang:-)

>> Læs mereVictoria donerer 27.751 kr. til Sorggruppe for bør
Overskuddet fra salget af Vinderup Kalenderen 2015 blev onsdag den 8. april overrakt projektkoordinator Rie Staghøj og gruppeleder Jette Børlum. Fotografen bagen kalenderens billeder er Anita Toft.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 

Hvordan kan man få tilskud fra Victoria?

 

Alle kan søge om støtte fra Victoria. Alle ansøgninger bliver behandlet seriøst, men kun ansøgninger der vedrører støtte til humanitære og velgørende formål vil komme i betragtning.

Victoria har ikke ubegrænsede midler, men råder kun over de midler, der indsamles ved de aktiviteter der afholdes. Derfor kan man få at vide, at clubben ikke lige nu har midler til at støtte, men at ansøgningen vil blive gemt og komme i betragtning senere.

Clubben ønsker normalt ikke at indgå i støtte af faste sponsorater. Endvidere støtter clubben kun formål målrettet mod en bredere kreds. Det vil sige, at clubben ikke støtter enkeltpersoner.

Under menupunktet Uddelinger kan man læse hvem og hvad der er givet støtte til.

Ansøgningskema findes her

 

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark