Lions Vinderup VictoriaBestyrelseUdvalgStøtte?KalenderAktiviteterMedlemslisteForsideVictoria på facebook
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Julehjælp 2015
I alt 33 børn fra 16 familier fik glæde af LIONS julehjælp. Vicepræsident Kirsten Andersson og Pastpræsident Ditte Hansen uddelte kort før jul i alt 16 julekurve med alt til juleaften samt personlig gave til børnene under 18 år. SuperBrugsen i Vinderup har igen i 2015 støttet LIONS Victoria med gode tilbud, pakning af kurvene samt lån af varebil. TAK for hjælpen.

>> Læs mereTilskud til aktiviteter for beboere på de 4 ældrec
Salget af Vinderup Kalenderen 2016 er nu i gang. Overskuddet går i år til vennekredsene bag de 4 ældrecentre i gl. Vinderup Kommune og er øremærket til aktiviteter for beboerne. Årets fotograf er Eva Yde fra Herrup.

>> Læs mereLykkeskab en fin succes
Der var megen aktivitet og godt salg til lykkeskabet den 29. maj. Victoria havde fået husly hos SuperBrugsen og havde næsten udsolgt af ting til skabet. Dejligt - det indkomne beløb går jo som bekendt ubeskåret til velgørende formål. Al administration betales af Lions medlemmer selv:-)

>> Læs mereLIONS LYKKESKAB TIL BY NIGHT I VINDERUP
Fredag den 29. maj er Victorias medlemmer igen på gaden i Vinderup, denne gang med LYKKESKABET, som gør lykke hver gang. Der er nemlig gevinst hver gang:-)

>> Læs mereVictoria donerer 27.751 kr. til Sorggruppe for bør
Overskuddet fra salget af Vinderup Kalenderen 2015 blev onsdag den 8. april overrakt projektkoordinator Rie Staghøj og gruppeleder Jette Børlum. Fotografen bagen kalenderens billeder er Anita Toft.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 LIONS CLUB VINDERUP VICTORIAS AKTIVITETER

 

Modeshow

Modeshow

Som en årligt tilbagevendende begivenhed afholder Vinderup Victoria modeshow. Modeshowet afholdes med hjælp af byens forretningsdrivende, der beredvilligt stiller tøj, briller, sko, frisørkunnen og hjælp generelt til rådighed. Hvert år mødes vi af en positiv ånd fra alle sider, hvilket gør arbejdet med at stable modeshowet på benene sjovt.

Modellerne til modeshowet findes primært blandt clubbens medlemmer, men vi har også behov for eksterne modeller, der vil støtte arrangementet.

Det er en tradition, at gæsterne i pausen trakteres med et formidabelt kagebord bestående af kager, som hvert enkelt medlem har medbragt.

Herudover har gæsterne mulighed for at vinde gevinster på indgangsbilletten eller på lodsedler i det amerikanske lotteri, der sælges i pausen. Gevinsterne er gaver skænket af de deltagende forretninger.


 

 Tulipansalg

Tulipansalg

Hvert forår blomstrer det i de mange forretninger og private hjem, som har støttet clubben ved at købe tulipaner. Overskuddet er øremærket til tiltag, der iværksættes mod unge mennesker med misbrugsproblemer af enhver tænkelig art.


Lykkeskab

De fleste har set os sommer og vinter til Open By Night med lykkeskabet. Lykkeskabet består af 16 låger, der hver gemmer en gevinst skænket af alle medlemmerne og clubbens kasse.  Der er spænding hver gang om lågens indhold, for der er gevinst hver gang.

 

 Kalender

 

 

Siden 2008 har Lions Club Vinderup Victoria hvert år solgt en særlig kalender. Kalenderen er illustreret med lokale kunstneres/fotografers smukke billeder, og sælges på gaden fra ca. 1. oktober til december. 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark